Benvinguts a

Reconstructive International Integrative Holistic School Spain

“Estem cercant sanar quelcom que és lluny de nosaltres. La percepció que vàrem desenvolupar de nens per sobreviure no és inclusiva – el que significa que ens separa del món real. Estem tan perduts buscant respostes. Com podem canviar les parets toves que hem construït? Com puc protegir a aquest nen interior que viu dintre d’aquestes parets, després de que hagi decidit enderrocar-les? Sabem que necessitem expandir els nostres límits de seguretat per perseguir la felicitat”

La paraula “holístic” defineix l’ acceptació de la percepció de quelcom com un tot. Pertanyem a sistemes dins de sistemes. El moviment més gran no és l’espiritual. El desafiament més gran que enfrontem és deconstruir el nou mode de supervivència per entendre quin és el regne d’allò que està més enllà del temps i les paraules.

L’escola

Som una escola internacional dedicada a elevar la consciència individual i planetària mitjançant l’oferta d’educació i benestar holístic.

La nostra missió és instruir, confrontar i motivar als estudiants i el públic en general a través d’un enfoc holístic. Els estudiants es beneficiaran de l’equilibri entre teoria integrada, tècnica i experiències pràctiques.

Els graduats dels nostres programes de formació estaran qualificats per entendre i aplicar el model de la RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL. Proveïm als nostres estudiants amb la millor possible i més profunda experiència educacional i de treball de curs, a la vegada que els hi oferim la informació més innovadora.

RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL ofereix, als estudiants compromesos, les eines per integrar aquest coneixement en les seves vides personals i professionals. Assegurem als participants ampliar la seva conciència i experiència.

El nostre compromís:

 • Estem enfocats en formar i assistir estudiants, docents i facilitadors amb les millors eines, que serveixin per la comprensió i aplicació del significat de les reconstructives com a mètode.
 • Integrar el treball social i d’ajuda implementant programes on es beneficiï la comunitat.
 • Ser inspiració i proveir de vivències espirituals.
 • Assolir estats elevats de consciencia i poder tenir pau; en el cos, família, comunitat, cultures, ecologia i el més universal.

El que ens hem plantejat com escola és proveir d’eines que puguin enriquir als individus perquè transformin la seva vida i la d’altres. Els nostres programes estan dissenyats per activar la consciència i el veritable despertar en la presa de consciència. Estem cercant persones; que estiguin cercant millor salut, respecte a la vida i reconeixement de la nostra missió.

Hem de passar el coneixement d’aquesta meravellosa eina a persones i individus, membres de la família i de la comunitat. Hem d’unir-nos i fer de tot aquest projecte una bona realitat mitjançant experiències, compassió i compromís. En el resultat veurem la magnitud de despertar per sentir-nos en harmonia dins de la creació.

El Treball

Perdem molt de temps lluitant contra la ment i tot el que ens envolta fora de nosaltres. Has pensat que és moment de confrontar-te a tu mateix?
Reconstructives: Intervenció quàntica que comença amb una dinàmica de grup o treball corporal d’alta intensitat. S’utilitza el cos com a eina primordial per a la comprensió del procés d’aprenentatge. Té el potencial de desafiar la percepció * d’un individu. És un camp expansiu que inclou el moviment de ment, cos i esperit que permetrà la resolució de conflictes en la vida diària. * Percepció: programa que hem après de 0 a 6 anys per sobreviure

En el treball de Reconstructives®, li donem poder a l’energia que està plena d’informació per expressar-se, així podem connectar-nos amb els nostres problemes. El treball treu les nostres màscares i exposa el que és real.

Després de deconstruir algunes de les qüestions que creiem que eren importants, quelcom nou arriba. Al sentir les emocions veritables, quelcom pot posar-se en moviment de nou. Allà radica un enorme potencial curatiu.

Reconstructives® ens capacita per obtenir una nova perspectiva, una visió, guiant-nos per adquirir la saviesa que mereixem tenir. Assumir la responsabilitat de la nostra vida és el moviment més gran per l’esperit.

El major moviment no és ésser espiritual. El major desafiament que enfrontem és deconstruir la nostra condició de supervivència perquè podem entendre l’esfera de quelcom que és més enllà de les paraules, de forma que abracem el respecte per la nostra vida, per la vida dels altres i de tot el que és viu. Aquest concepte ha de ser entès des del centre de la nostra humanitat per trobar el que alguns consideren felicitat i altres anomenen realització.

Nosaltres, des d’una perspectiva personal, hem pogut condensar aquestes idees elementals de les àrees de la ciència, filosofia, antropologia, xamanisme i moltes altres.

L’ estructura

Això és un viatge, un camí, sense fi i sempre en expansió. A vegades necessitem un guia o mestre, algú que ens guia i ens desafia a assolir un altre nivell.

CAROLA CASTILLO
Fundadora y Directora
Escola Reconstructives Internacional

EVA HERNÁNDEZ
Professora i Directora
Reconstructive School Spain

BART DE CONINCK
Professor Adscrit
Director Bèlgica

JESUS ELBITTAR
Professor Adscrit
Director Veneçuela

MIMÍ MATAR
Profesora Adscrita
Organització i logística internacional

HILDUR VEA
Professora Adscrita
Directora Noruega

Tallers

Cercles de Creixement

Regularment, l’escola organitza tallers/cercles de creixement. El propòsit d’aquests és obrir-nos a aquella part de nosaltres mateixos que és autèntica i real, darrera de totes les estratègies de supervivència. En els cercles, apliquem la saviesa de les Reconstructives a diferents temes, de forma que puguem obrir-nos al nostre camí i propòsit vital, començant a donar passos fora de la nostra zona de confort.
Propers Tallers

Formacions

Cercles d’Aprenentatge

Les nostres formacions o cercles d’aprenentatge en Reconstructives es basen en la visió de que cada persona ha de trobar la seva sanació des del seu interior. Estem en aquesta vida per aprendre i trobar el nostre propòsit amb alegria, gratitud i compassió. Per arribar a aquest punt, fa falta ser conscient i treballar amb disciplina.

 • Treballem amb energia que pot portar-te a tu mateix, l’esser humà que ets.
 • És un treball amb el cos, a vegades no pots entendre el que passa a través de la teva ment.
 • El cos et porta on has d’anar i l’enteniment ve després, quan ja has aprés.
 • Les Reconstructives et poder permetre assolir el que és en essència la teva vida, només tu pots portar-te a aquest punt.
 • En aquest treball, pots expandir la teva consciència per ser capaç de sanar-te.

El creixement és com una llavor que germina des de l’obscuritat del terra. Assolir la visió de conjunt i veure les nostres situacions des d’una altra perspectiva es canviar-ho tot. Així és com sanem.

Aprèn més de la vida des d’un altre punt de vista. Això és obrir-se i crear el nostre propi espai. Ningú pot dir-te el que quelcom és per a tu, només tu pots fer-ho.

El creixement espiritual sempre ve del creixement en el respecte, la responsabilitat i a vegades el dolor, que no és el mateix que el patiment.

Si vius la teva missió a la vida, pots caminar el teu camí, pas a pas, un viatge que mai acaba.

Aprens a estar en el camp del reconeixement, que és més ampli que el d’acceptar i entendre.

Properes Formacions

Sesions Individuals

En els primers anys de vida, construïm estratègies de supervivència per adaptar-nos a la nostra família, escola, comunitat, etc. Ja com adults, utilitzem molta energia per mantenir aquests sistemes de creences, de manera que podem quedar-nos en la nostra zona de confort. Començar a resoldre i deixar anar tot això per connectar amb qui som de veritat i prendre el nostre propi camí és possible amb l’ajuda d’un altre esser humà.

En una sessió individual, tindràs la oportunitat d’experimentar la nostra forma de treballar. Apliquem la filosofia de les Reconstructives per posar llum a problemes i bloquejos de tot tipus (família, parella, relacions, treball, diners, projectes…). Qüestionar el que vàrem aprendre, ampliar la nostra percepció, trobar els recursos que ens va donar l’experiència, reconstruir la nostra història… tot això obre una porta de possibilitats noves per afrontar el nostre futur. Pots reservar la teva cita a l’enllaç avall o contactar directament a Eva Hernández Castells trucant al +34 608249296 o escrivint a eva.hernandez@reconstructiveschool.es

Sessions presencials

Una hora   – 60 euros

Sessions per Skype

1 hora – 60 euros

Processing ...

Pagui mitjançant Stripe amb absoluta seguretat y privacitat

Assesoria empreses

La organització és un sistema que a la seva vegada inclou altres sistemes menors (departaments, funcions, equips…). Tot sistema es regeix per unes lleis i patrons, moltes vegades inconscients, que poden determinar i influir el comportament dels seus membres.

El pensament sistèmic es basa en que “el tot és diferent a la suma de les parts” i en “solucionar els problemes enfocant-se en el seu origen en lloc d’atacar els símptomes”. Aquesta visió ens ofereix unes ulleres diferents a les tradicionals per mirar la nostra realitat i afrontar els nostres reptes, permetent-nos ampliar el nostre focus i adquirir noves perspectives.

En els sistemes actuen tres principis bàsics:

 1. Pertinença. Tots tenen dret al seu lloc en el sistema.
 2. Ordre. Dins del sistema existeixen diferents ordres que han de ser respectats.
 3. Equilibri entre donar i rebre.

Els sistemes tendeixen sempre a la supervivència, el que dona lloc a patrons de comportament i dinàmiques que es repeteixen. La nostra assessoria empresarial combina el pensament sistèmic amb la filosofia de les Reconstructives, que es basa en el respecte, l’ecologia i el treball en comunitat.

Calendari

Formación en Reconstructivas

Carola Castillo

Círculo de aprendizaje (5 días)
Madrid. 20-24 de septiembre de 2018

Deesses y Guerrers

Bart de Coninck

Cercle de creixement – Taller vivencial
Barcelona. Dissabte 27 d’ octubre de 2018

Els Diners i el meu Poder

Eva Hernández

Taller experiencial de Reconstructives.
Barcelona. Dissabte 24 de novembre de 2018

El Camino hacia la Maga

Eva Hernández

Cercle de lectura per dones basat en el llibre El Camino hacia la Maga de Carola Castillo.
Barcelona, 7 de febrer, 14 de març i 4 d’ abril. Sala Sousis, 19 a 20.30h

La Força que em dona la meva Història

Eva Hernández

Taller experiencial en Reconstructives.
Barcelona. Dissabte 30 i diumenge 31 de març de 2019

Els Diners i el meu Poder

Eva Hernández

Taller experiencial en Reconstructives.
Madrid. Dissabte 23 de febrer de 2019.

Sessions individuals a Madrid el divendres 22 de febrer.

Altres països

Certificación y Jornadas Didácticas

Carola Castillo / Profesores Adscritos
Formación Intensiva con Certificado
San José, Costa Rica
18 a 23 de octubre de 2018
English – Español

What would I do if I trusted life?

Eva Hernández
Growing circle
Kapelle-op-den-Bos, Belgium
11 november 2018

English

In my history I find my strenght

Eva Hernández
Growing circle
Veaavagen, Norway
9 and 10 March 2019

English

Testimonis

Per a mi ha estat una de les experiències més potents de la meva vida. M’ha permès veure aspectes de mi a través d’altres membres del grup, la qual cosa em sembla impagable. La setmana posterior, en el meu cap no paraven d’encaixar peces com si fos un trencaclosques gegant. I hi ha tres o quatre sensacions corporals que em porten a un lloc interior de confiança, optimisme, seguretat i pau, de les quals espero poder tenir cura durant tota la meva vida perquè per a mi són un veritable tresor.

Itziar Abascal (gabascal.itziar@gmail.com)

Per a mi aquest treball és en primer lloc peculiar. Diferent d’altres treballs de constel·lacions. Aquí les històries no interessen, va i incideix més enllà de qualsevol història.
Amb ell s’ofereix la possibilitat de manifestar i de guarir capes molt profundes de la nostra existència que van més enllà de qualsevol explicació que pugui donar-se a través del llenguatge verbal.
El que apareix és el no resolt, el que està fent paret en el teu inconscient, que és teu, del teu sistema o de vegades del sistema humà.
És com si emergís el que està connectat amb altres dimensions del nostre ésser i que està en aquest moment fent com de bloqueig, com de fre al nostre fluir amb la vida. Són profundament sanadores.
Es viu amb forta intensitat i el resultat és un sentiment alliberador, de major lleugeresa interior i de millor connexió amb tu mateixa.
La reconstructives et re-connecten amb la teva essència. Són molt potents i efectives.

Lola Villamor (lolavillamor@espacioc.com)

Per a mi el treball amb les reconstructives, amb Carola, és alliberador, màgic, és com si dins meu s’obrís quelcom que fa que la vida sembli diferent després, ser capaç de fer coses que ni haurien passat pel meu cap abans del taller.
És obrir una porta que no sé on em portarà, que alhora que atreu, també fa por, però que al final et llances a això i cada taller en el seu conjunt és “UNA PASSADA”.

María Coca (mariacocahuertas@gmail.com)

Les reconstructives podrien semblar un “role-play” o dramatització. No obstant això, quan he experimentat això últim, per a mi han estat vivències una mica fictícies. Reviure una experiència ajuda a reviure una situació i millorar la nostra resposta davant d’aquesta situació. Però la nostra ment segueix atrapada en les seves pautes habituals de comportament. És a dir, en una obra de teatre actuo com de mi mateix, i per això és difícil sortir dels nostres registres habituals. Només podem retocar-los.
A les reconstructives es viu una situació determinada. Però hi ha diversos elements nous i inesperats:

 • Nova visió: Un actua en un paper diferent al seu personatge. I sorprenentment sorgeixen nous registres. És com si en treure el tren de la via, trobés nous camins. Es modifica la nostra reacció a l’estímul.
 • Vivència real: Es percep que la resta dels intervinents actuen en una situació real. No recrees situacions, les vius sent una persona diferent i et deixes portar per elles com la primera vegada.
 • Empatia: Les reconstructives activen la nostra empatia: Entenem de manera experimental la vivència dels altres, i per això s’obre el nostre enteniment. Es coneix de manera experimental (no imaginària o racional) a l’altre, se li perd la por i per això ens permetem estimar-lo.
 • La màgia: Hi ha finalment un element màgic o espiritual difícil d’explicar. En budisme es parla de confiar en una llei universal – el dhamma – que ens condueix a la pau si confiem en la seva sàvia força. Molts sants, com Sant Antoni d’ Assis, parlen de confiar en l’amor de Déu com una força que ens cuida i ens dona pau. Les reconstructives afavoreixen aquest deixar-nos portar, confiar en un univers que ens instrueix i ens protegeix. I ho afavoreixen perquè es vivència de manera immediata com en deixar-nos portar, descubrim coses noves i bones.

L’efecte de Carola en aquest procés es descriu molt bé en el pròleg de “Ecos del passat”. Estic d’acord amb el seu impacte.

Manuel Reglero (manurb@msn.com)

Contacte

13 + 7 =

Newsletter

Subscriu-te i rep en el teu correu actualitzacions i novetats.

Més sobre las Reconstructives:

Escola Internacional
www.reconstructiveschool.com

Web de Carola Castillo
www.carolacastillo.com

República Dominicana
www.reconstructiveschool.do

segueix-nos a les xarxes socials:

Newsletter

Suscríbete y recibe en tu correo actualizaciones y novedades.

Muchas gracias por suscribirte a nuestra Newsletter. Estaremos encantados de compartir contigo todas las oportunidades de aprendizaje y crecimiento que vayamos ofreciendo. ¡Que tengas un feliz día!