Benvinguts a

Reconstructive International Integrative Holistic School Spain

Reconstructives: Intervenció quàntica que comença amb una dinàmica de grup o treball corporal d’alta intensitat. S’utilitza el cos com a eina primordial per a la comprensió del procés d’aprenentatge. Té el potencial de desafiar la percepció d’un individu (Percepció: programa que vàrem aprendre de 0 a 6 anys per sobreviure). És un camp expansiu que inclou el moviment de ment, cos i esperit que permetrà la resolució de conflictes en la vida diària.

La paraula “holístic” defineix l’ acceptació de la percepció de quelcom com un tot. Pertanyem a sistemes dins de sistemes. El moviment més gran no és l’espiritual. El desafiament més gran que enfrontem és deconstruir el nou mode de supervivència per entendre quin és el regne d’allò que està més enllà del temps i les paraules.

L’escola

Som una escola internacional dedicada a elevar la consciència individual i planetària mitjançant l’oferta d’educació i benestar holístic.

La nostra missió és instruir, confrontar i motivar als estudiants i el públic en general a través d’un enfoc holístic. Els estudiants es beneficiaran de l’equilibri entre teoria integrada, tècnica i experiències pràctiques.

Els graduats dels nostres programes de formació estaran qualificats per entendre i aplicar el model de  la RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL. Proveïm als nostres estudiants amb la millor possible i més profunda experiència educacional i de treball de curs, a la vegada que els hi oferim la informació més innovadora.

RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL ofereix, als estudiants compromesos, les eines per integrar aquest coneixement en les seves vides personals i professionals. Assegurem als participants ampliar la seva conciència i experiència.

El nostre compromís:

  • Formar i assistir estudiants, docents i facilitadors amb les millors eines, que serveixin per la comprensió i aplicació del significat de les Reconstructives com a mètode.
  • Integrar el treball social i d’ajuda, implementant programes on es beneficiï la comunitat.
  • Ser inspiració i proveir de vivències espirituals.
  • Assolir estats elevats de consciencia i poder tenir pau; en el cos, família, comunitat, cultures, ecologia i el més universal.

El que ens hem plantejat com escola és proveir d’eines que puguin enriquir als individus perquè transformin la seva vida i la d’altres. Els nostres programes estan dissenyats per activar la consciència i el veritable despertar en la presa de consciència. Estem cercant persones que aspirin a millor salut, respecte a la vida i reconeixement de la nostra missió.

Hem de passar el coneixement d’aquesta meravellosa eina a persones i individus, membres de la família i de la comunitat. Hem d’unir-nos i fer de tot aquest projecte una bona realitat, viure les experiències de la compassió i el compromís. En el resultat, veurem la magnitud de despertar per sentir-nos en harmonia dins de la creació.

El Treball

Perdem molt de temps lluitant contra la ment i tot el que ens envolta fora de nosaltres. Has pensat que és moment de confrontar-te a tu mateix?

En el treball de Reconstructives®, li donem poder a l’energia que està plena d’informació per expressar-se, així podem connectar-nos amb els nostres problemes. El treball treu les nostres màscares i exposa el que és real.

Després de deconstruir algunes de les qüestions que creiem que eren importants, quelcom nou arriba. Al sentir les emocions veritables, quelcom pot posar-se en moviment de nou. Allà radica un enorme potencial curatiu.

Les Reconstructives® ens capaciten per obtenir una nova perspectiva, una visió, guiant-nos per adquirir la saviesa que mereixem tenir. Assumir la responsabilitat de la nostra vida és el moviment més gran per l’esperit.

Quan som capaços de prendre consciència dins dels camps d’energia superiors, comencem a veure que no estem en harmonia amb aquests. Hem d’intentar entendre’ns a nosaltres mateixos dins dels nivells superiors per poder sanar i expandir el nostre camp espiritual. Tot i amb això, poder-se relacionar de forma sana amb l’altre és el nivell més elevat. Comprendre les realitats multidimensionals de “reconèixer, estar conscients i incloure, és el camí per la expansió i la sanació”.

Documental sobre las Reconstructivas por Hilde de Windt

Equip RIIHS

Això és un viatge, un camí, sense fi i sempre en expansió. A vegades necessitem un guia o mestre, algú que ens guia i ens desafia a assolir un altre nivell.

CAROLA CASTILLO
Fundadora i Directora RIIHS

EVA HERNÁNDEZ
Directora RIIHS Espanya

BART DE CONINCK
Co-Director RIIHS i Director RIIHS Bèlgica

MIMÍ MATAR
Directora RIIHS
República Dominicana

La comunitat internacional de l’escola s’està expandint amb facilitadors en diversos països (Letònia, Mèxic, Brasil, Costa Rica, Colòmbia, Canadà, Bèlgica, Holanda …). Visitar reconstructiveschool.com pels detalls.

Sesions Individuals

En els primers anys de vida, construïm estratègies de supervivència per adaptar-nos a la nostra família, escola, comunitat, etc. Ja com adults, utilitzem molta energia per mantenir aquests sistemes de creences, de manera que podem quedar-nos en la nostra zona de confort. Començar a resoldre i deixar anar tot això per prendre el nostre propi camí és possible amb l’ajuda d’un altre ésser humà.

En les sessions individuals, apliquem la filosofia de les Reconstructives i els principis del coaching transpersonal per ajudar-te a posar ordre en la teva vida i superar problemes i bloquejos de tot tipus (família, parella, relacions, treball, diners, projectes…). Qüestionar el que vàrem aprendre, ampliar la nostra percepció, trobar els recursos que ens va donar l’experiència, reconstruir la nostra història… tot això obre una porta de possibilitats noves per afrontar el nostre futur.

Sessions presencials: 1 hora  – 60 euros

Sessions online: 1 hora  – 60 euros

Pagui mitjançant Stripe amb absoluta seguretat y privacitat

Testimonis

Per a mi ha estat una de les experiències més potents de la meva vida. M’ha permès veure aspectes de mi a través d’altres membres del grup, la qual cosa em sembla impagable. La setmana posterior, en el meu cap no paraven d’encaixar peces com si fos un trencaclosques gegant. I hi ha tres o quatre sensacions corporals que em porten a un lloc interior de confiança, optimisme, seguretat i pau, de les quals espero poder tenir cura durant tota la meva vida perquè per a mi són un veritable tresor.

Itziar Abascal (gabascal.itziar@gmail.com)

———————-

Para mí el trabajo con las reconstructivas, con Carola, es liberador, mágico, es como si dentro de mí se abriese algo que hace que la vida parezca diferente después, ser capaz de hacer cosas que ni habían pasado por mi cabeza antes del taller.
Es abrir una puerta que no sé dónde me va a llevar, que a la vez que atrae, también da miedo, pero que al final te lanzas a ello y cada taller en su conjunto es “UNA PASADA”.

María Coca (mariacocahuertas@gmail.com)

Per a mi aquest treball és en primer lloc peculiar. Diferent d’altres treballs de constel·lacions. Aquí les històries no interessen, va i incideix més enllà de qualsevol història.
Amb ell s’ofereix la possibilitat de manifestar i de guarir capes molt profundes de la nostra existència que van més enllà de qualsevol explicació que pugui donar-se a través del llenguatge verbal.
El que apareix és el no resolt, el que està fent paret en el teu inconscient, que és teu, del teu sistema o de vegades del sistema humà.
És com si emergís el que està connectat amb altres dimensions del nostre ésser i que està en aquest moment fent com de bloqueig, com de fre al nostre fluir amb la vida. Són profundament sanadores.
Es viu amb forta intensitat i el resultat és un sentiment alliberador, de major lleugeresa interior i de millor connexió amb tu mateixa.
La reconstructives et re-connecten amb la teva essència. Són molt potents i efectives.

Lola Villamor (lolavillamor@espacioc.com)

Les reconstructives podrien semblar un “role-play” o dramatització. No obstant això, quan he experimentat això últim, per a mi han estat vivències una mica fictícies. Reviure una experiència ajuda a reviure una situació i millorar la nostra resposta davant d’aquesta situació. Però la nostra ment segueix atrapada en les seves pautes habituals de comportament. És a dir, en una obra de teatre actuo com de mi mateix, i per això és difícil sortir dels nostres registres habituals. Només podem retocar-los.
A les reconstructives es viu una situació determinada. Però hi ha diversos elements nous i inesperats:
Nova visió: Un actua en un paper diferent al seu personatge. I sorprenentment sorgeixen nous registres. És com si en treure el tren de la via, trobés nous camins. Es modifica la nostra reacció a l’estímul.
Vivència real: Es percep que la resta dels intervinents actuen en una situació real. No recrees situacions, les vius sent una persona diferent i et deixes portar per elles com la primera vegada.
Empatia: Les reconstructives activen la nostra empatia: Entenem de manera experimental la vivència dels altres, i per això s’obre el nostre enteniment. Es coneix de manera experimental (no imaginària o racional) a l’altre, se li perd la por i per això ens permetem estimar-lo.
La màgia: Hi ha finalment un element màgic o espiritual difícil d’explicar. En budisme es parla de confiar en una llei universal – el dhamma – que ens condueix a la pau si confiem en la seva sàvia força. Molts sants, com Sant Antoni d’ Assis, parlen de confiar en l’amor de Déu com una força que ens cuida i ens dona pau. Les reconstructives afavoreixen aquest deixar-nos portar, confiar en un univers que ens instrueix i ens protegeix. I ho afavoreixen perquè es vivència de manera immediata com en deixar-nos portar, descubrim coses noves i bones.
L’efecte de Carola en aquest procés es descriu molt bé en el pròleg de “Ecos del passat”. Estic d’acord amb el seu impacte.

Manuel Reglero (manurb@msn.com)

La convocatòria del taller Els diners i el meu poder no va poder arribar-me en un moment més oportú. Anys de participació en diferents teràpies m’havien ajudat enormement a descobrir l’origen de diferents bloquejos emocionals i, també, a superar-los. Hi havia, però, un àmbit de la meva vida, el professional, per a mi molt important, en què a penes havia aconseguit avançar un pas, i que seguia sent font de frustració i tristesa.
Va ser en una de les dinàmiques en les que vam treballar durant aquella sessió en què les meves cames em van donar la que seria, potser, la clau més important: es sentien carregades, pesades; necessitaven posar-se en moviment. Jo necessitava, literalment, posar-me a caminar. Per a això, necessitava trencar, no només amb el meu antic patró de paràlisi davant reptes, davant dels quals em sentia sola, sinó també amb pensaments i valors respecte a l’èxit i als diners que no eren genuïnament meus i que m’estaven dificultant desenvolupar-me com volia fer-ho, una altra valuosa lliçó de participar del taller em va permetre aprendre.
Entès això, em vaig posar a caminar, literalment, setmanes després, acostant-me a les persones i llocs amb les que volia treballar, oferint-los contribuir amb el que sé i vull fer. Segueixo caminant, ja que aquella primera parada va resultar no ser el destí realment desitjat, i ho faig en la confiança i la tranquil·litat que és el moviment el que em portarà on millor pugui estar.
Moltes gràcies per ajudar-me a comprendre l’essencial de deixar aflorar la persona que veritablement som, així com d’assumir responsabilitats i actuar, de part de la meva ànima -que se sent confiada i en equilibri- i de les meves cames -avui dia en plena forma .

Susana Fonseca (susana.fonseca.perez@gmail.com)

Contacte

6 + 2 =

Newsletter

Subscriu-te i rep en el teu correu actualitzacions i novetats.

* indicates required

Por favor danos tu permiso para recibir noticias de Reconstructive School Spain a través del correo electrónico:

Reconstructive School Spain te informa de que la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos tiene la finalidad exclusiva de enviarte nuestras publicaciones y la información sobre nuestros cursos y eventos. En ningún caso compartiremos tus datos con terceros, a no ser que exista una obligación legal. Puedes cancelar tu subscripción a esta lista haciendo clic en el enlace que encontrarás al pie de todos nuestros correos electrónicos. También podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de los datos escribiendo a info@reconstructiveschool.es. Esta lista está gestionada por Eva Hernández. Para obtener más información sobre nuestras prácticas de privacidad, por favor visita nuestro sitio web www.reconstructiveschool.es.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Més sobre las Reconstructives:
$

Escola Internacional
www.reconstructiveschool.com

$

Web de Carola Castillo
www.carolacastillo.com

$

República Dominicana
www.reconstructiveschool.do

Segueix-nos a les xarxes socials: