Benvinguts a
Reconstructive International Integrative Holistic School Spain
“Estem cercant sanar quelcom que és lluny de nosaltres. La percepció que vàrem desenvolupar de nens per sobreviure no és inclusiva – el que significa que ens separa del món real. Estem tan perduts buscant respostes. Com podem canviar les parets toves que hem construït? Com puc protegir a aquest nen interior que viu dintre d’aquestes parets, després de que hagi decidit enderrocar-les? Sabem que necessitem expandir els nostres límits de seguretat per perseguir la felicitat”
La paraula “holístic” defineix l’ acceptació de la percepció de quelcom com un tot. Pertanyem a sistemes dins de sistemes. El moviment més gran no és l’espiritual. El desafiament més gran que enfrontem és deconstruir el nou mode de supervivència per entendre quin és el regne d’allò que està més enllà del temps i les paraules.

L’escola

Som una escola internacional dedicada a elevar la consciència individual i planetària mitjançant l’oferta d’educació i benestar holístic.

La nostra missió és instruir, confrontar i motivar als estudiants i el públic en general a través d’un enfoc holístic. Els estudiants es beneficiaran de l’equilibri entre teoria integrada, tècnica i experiències pràctiques.

Els graduats dels nostres programes de formació estaran qualificats per entendre i aplicar el model de la RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL. Proveïm als nostres estudiants amb la millor possible i més profunda experiència educacional i de treball de curs, a la vegada que els hi oferim la informació més innovadora.

RECONSTRUCTIVE INTERNATIONAL INTEGRATIVE HOLISTIC SCHOOL ofereix, als estudiants compromesos, les eines per integrar aquest coneixement en les seves vides personals i professionals. Assegurem als participants ampliar la seva conciència i experiència.

El nostre compromís:

  • Formar i assistir estudiants, docents i facilitadors amb les millors eines, que serveixin per la comprensió i aplicació del significat de les Reconstructives com a mètode.
  • Integrar el treball social i d’ajuda, implementant programes on es beneficiï la comunitat.
  • Ser inspiració i proveir de vivències espirituals.
  • Assolir estats elevats de consciencia i poder tenir pau; en el cos, família, comunitat, cultures, ecologia i el més universal.
El que ens hem plantejat com escola és proveir d’eines que puguin enriquir als individus perquè transformin la seva vida i la d’altres. Els nostres programes estan dissenyats per activar la consciència i el veritable despertar en la presa de consciència. Estem cercant persones que aspirin a millor salut, respecte a la vida i reconeixement de la nostra missió.

Hem de passar el coneixement d’aquesta meravellosa eina a persones i individus, membres de la família i de la comunitat. Hem d’unir-nos i fer de tot aquest projecte una bona realitat, viure les experiències de la compassió i el compromís. En el resultat, veurem la magnitud de despertar per sentir-nos en harmonia dins de la creació.

El Treball

Perdem molt de temps lluitant contra la ment i tot el que ens envolta fora de nosaltres. Has pensat que és moment de confrontar-te a tu mateix?
Reconstructives: Intervenció quàntica que comença amb una dinàmica de grup o treball corporal d’alta intensitat. S’utilitza el cos com a eina primordial per a la comprensió del procés d’aprenentatge. Té el potencial de desafiar la percepció * d’un individu. És un camp expansiu que inclou el moviment de ment, cos i esperit que permetrà la resolució de conflictes en la vida diària. * Percepció: programa que vàrem aprendre de 0 a 6 anys per sobreviure
En el treball de Reconstructives®, li donem poder a l’energia que està plena d’informació per expressar-se, així podem connectar-nos amb els nostres problemes. El treball treu les nostres màscares i exposa el que és real.
Després de deconstruir algunes de les qüestions que creiem que eren importants, quelcom nou arriba. Al sentir les emocions veritables, quelcom pot posar-se en moviment de nou. Allà radica un enorme potencial curatiu.
Les Reconstructives® ens capaciten per obtenir una nova perspectiva, una visió, guiant-nos per adquirir la saviesa que mereixem tenir. Assumir la responsabilitat de la nostra vida és el moviment més gran per l’esperit.
Les Reconstructives ens mostren el que s’amaga darrera de les nostres màscares i velles imatges. Quan som capaços de prendre consciència dins dels camps d’energia superiors, comencem a veure que no estem en harmonia amb aquests. Hem d’intentar entendre’ns a nosaltres mateixos dins dels nivells superiors per poder sanar i expandir el nostre camp espiritual. Tot i amb això, poder-se relacionar de forma sana amb l’altre és el nivell més elevat. Comprendre les realitats multidimensionals de “reconèixer, estar conscients i incloure, és el camí per la expansió i la sanació”.

L’ estructura

Això és un viatge, un camí, sense fi i sempre en expansió. A vegades necessitem un guia o mestre, algú que ens guia i ens desafia a assolir un altre nivell.
CAROLA CASTILLO
Fundadora y Professora
Adscrita
EVA HERNÁNDEZ
Professora Adscrita
(Espanya)
BART DE CONINCK
Professor Adscrit
(Bèlgica)
JESUS ELBITTAR
Professor Adscrit
(Veneçuela)
MIMÍ MATAR
Profesora Adscrita
(República Dominicana)
HILDUR VEA
Professora Adscrita
(Noruega)

Tallers

Regularment, l’escola organitza tallers. El propòsit d’aquests és obrir-nos a aquella part de nosaltres mateixos que és autèntica i real, darrera de totes les estratègies de supervivència. Apliquem la saviesa de les Reconstructives a diferents temes, de forma que puguem obrir-nos al nostre camí i propòsit vital, començant a donar passos fora de la nostra zona de confort.
Propers Tallers

Formacions

En les formacions en reconstructives aprofundim en la base teòrica i filosòfica del treball, el seu origen i antecedents, les lleis i moviments sistèmics i les eines com el genograma i les petjades sistèmiques (creades per Carola Castillo).

Properes Formacions

Sesions Individuals

En els primers anys de vida, construïm estratègies de supervivència per adaptar-nos a la nostra família, escola, comunitat, etc. Ja com adults, utilitzem molta energia per mantenir aquests sistemes de creences, de manera que podem quedar-nos en la nostra zona de confort. Començar a resoldre i deixar anar tot això per connectar amb qui som de veritat i prendre el nostre propi camí és possible amb l’ajuda d’un altre esser humà.
En les sessions individuals, ens basem en els principis del coaching sistèmic, per ajudar-te a posar ordre en la teva vida i sistemes, i apliquem la filosofia de les Reconstructives per superar problemes i bloquejos de tot tipus (família, parella, relacions, treball, diners, projectes…). Qüestionar el que vàrem aprendre, ampliar la nostra percepció, trobar els recursos que ens va donar l’experiència, reconstruir la nostra història… tot això obre una porta de possibilitats noves per afrontar el nostre futur.
Sessions presencials

Una hora   – 60 euros

Sessions per Skype

1 hora – 60 euros

Processing ...
Pagui mitjançant Stripe amb absoluta seguretat y privacitat

Calendari

La Vida és Ara!

Eva Hernández

Taller experiencial en Reconstructives.
Madrid. Diumenge 16 de juny de 2019.

Reprogramar mi Esencia en busca del Origen

Carola Castillo

Taller vivencial en Reconstructives
Madrid. Dissabte 21 de setembre de 2019

El Diner: un Mestre

Eva Hernández

Taller vivencial en Reconstructives.
Barcelona. Dissabte 16 i diumenge 17 de novembre de 2019

Altres països

Certificación y Jornadas Didácticas

Carola Castillo / Profesores Adscritos
Formación Intensiva con Certificado
San José, Costa Rica
18 a 23 de octubre de 2018
English – Español

What would I do if I trusted life?

Eva Hernández
Growing circle
Kapelle-op-den-Bos, Belgium
11 november 2018

English

In my history I find my strenght

Eva Hernández
Growing circle
Veaavagen, Norway
9 and 10 March 2019

English

Testimonis

Per a mi ha estat una de les experiències més potents de la meva vida. M’ha permès veure aspectes de mi a través d’altres membres del grup, la qual cosa em sembla impagable. La setmana posterior, en el meu cap no paraven d’encaixar peces com si fos un trencaclosques gegant. I hi ha tres o quatre sensacions corporals que em porten a un lloc interior de confiança, optimisme, seguretat i pau, de les quals espero poder tenir cura durant tota la meva vida perquè per a mi són un veritable tresor. Itziar Abascal (gabascal.itziar@gmail.com)

Per a mi aquest treball és en primer lloc peculiar. Diferent d’altres treballs de constel·lacions. Aquí les històries no interessen, va i incideix més enllà de qualsevol història.
Amb ell s’ofereix la possibilitat de manifestar i de guarir capes molt profundes de la nostra existència que van més enllà de qualsevol explicació que pugui donar-se a través del llenguatge verbal.
El que apareix és el no resolt, el que està fent paret en el teu inconscient, que és teu, del teu sistema o de vegades del sistema humà.
És com si emergís el que està connectat amb altres dimensions del nostre ésser i que està en aquest moment fent com de bloqueig, com de fre al nostre fluir amb la vida. Són profundament sanadores.
Es viu amb forta intensitat i el resultat és un sentiment alliberador, de major lleugeresa interior i de millor connexió amb tu mateixa.
La reconstructives et re-connecten amb la teva essència. Són molt potents i efectives. Lola Villamor (lolavillamor@espacioc.com)

Per a mi el treball amb les reconstructives, amb Carola, és alliberador, màgic, és com si dins meu s’obrís quelcom que fa que la vida sembli diferent després, ser capaç de fer coses que ni haurien passat pel meu cap abans del taller.
És obrir una porta que no sé on em portarà, que alhora que atreu, també fa por, però que al final et llances a això i cada taller en el seu conjunt és “UNA PASSADA”. María Coca (mariacocahuertas@gmail.com)

Les reconstructives podrien semblar un “role-play” o dramatització. No obstant això, quan he experimentat això últim, per a mi han estat vivències una mica fictícies. Reviure una experiència ajuda a reviure una situació i millorar la nostra resposta davant d’aquesta situació. Però la nostra ment segueix atrapada en les seves pautes habituals de comportament. És a dir, en una obra de teatre actuo com de mi mateix, i per això és difícil sortir dels nostres registres habituals. Només podem retocar-los.
A les reconstructives es viu una situació determinada. Però hi ha diversos elements nous i inesperats:

  • Nova visió: Un actua en un paper diferent al seu personatge. I sorprenentment sorgeixen nous registres. És com si en treure el tren de la via, trobés nous camins. Es modifica la nostra reacció a l’estímul.
  • Vivència real: Es percep que la resta dels intervinents actuen en una situació real. No recrees situacions, les vius sent una persona diferent i et deixes portar per elles com la primera vegada.
  • Empatia: Les reconstructives activen la nostra empatia: Entenem de manera experimental la vivència dels altres, i per això s’obre el nostre enteniment. Es coneix de manera experimental (no imaginària o racional) a l’altre, se li perd la por i per això ens permetem estimar-lo.
  • La màgia: Hi ha finalment un element màgic o espiritual difícil d’explicar. En budisme es parla de confiar en una llei universal – el dhamma – que ens condueix a la pau si confiem en la seva sàvia força. Molts sants, com Sant Antoni d’ Assis, parlen de confiar en l’amor de Déu com una força que ens cuida i ens dona pau. Les reconstructives afavoreixen aquest deixar-nos portar, confiar en un univers que ens instrueix i ens protegeix. I ho afavoreixen perquè es vivència de manera immediata com en deixar-nos portar, descubrim coses noves i bones.

L’efecte de Carola en aquest procés es descriu molt bé en el pròleg de “Ecos del passat”. Estic d’acord amb el seu impacte. Manuel Reglero (manurb@msn.com)

Contacte

8 + 2 =

Newsletter

Subscriu-te i rep en el teu correu actualitzacions i novetats.

Més sobre las Reconstructives:
Escola Internacional
www.reconstructiveschool.com
Web de Carola Castillo
www.carolacastillo.com
República Dominicana
www.reconstructiveschool.do
segueix-nos a les xarxes socials:

Newsletter

Suscríbete y recibe en tu correo actualizaciones y novedades.

Muchas gracias por suscribirte a nuestra Newsletter. Estaremos encantados de compartir contigo todas las oportunidades de aprendizaje y crecimiento que vayamos ofreciendo. ¡Que tengas un feliz día!