Taller experiencial en Reconstructives

Els diner: un Mestre

Imparteix: Eva Hernández
Barcelona, 16 i 17 de novembre de 2019

Taller vivencial sobre la meva relació amb els diners i amb la vida

En la nostra societat moderna, necessitem diners per afrontar les nostres necessitats bàsiques. Els diners ens porten vida, i per tant ens connecten a la força vital i ens donen el poder per materialitzar les nostres idees i projectes i convertir-los en realitat.

En conseqüència, els diners ens posen en contacte amb l’instint de supervivència i amb el valor que ens donem a nosaltres mateixos. Quan ens preocupem en excés per tenir diners, quedem ancorats en la por i ens desconnectem del fluir de la vida. Per el contrari, si no donem als diners la importància que mereixen, perdem el nostre poder i potencial creatiu.
Pel que fa a la meva gestió els diners:

Em dedico a sobreviure, dins del refugi de la meva zona de confort? o Puc sortir del que conec i trobar la confiança que resideix dins meu?

Els diners són un mestre

Quan critiquem als diners o els culpem dels mals socials, en realitat el que estem fent és projectar cap a fora els nostres errors i conflictes, de manera que evitem enfrontar-nos a ells. Els diners són només una eina que té el potencial de donar-me suport i facilitar-me la vida. Puc utilitzar-los amb consciència i respecte, o puc relacionar-me amb ells a partir de l’avarícia i la por. La decisió sempre està en mi.

Fluir amb els diners és fluir amb la vida

Els diners em porten vida i per tant la meva relació amb els diners té a veure amb la relació amb la meva mare. Quan sóc capaç de reconèixer la meva història i usar-la com un recurs per al futur, obtinc les eines per crear l’abundància que mereixo en la meva vida. Construir una economia sana, al servei del planeta i de les persones, passa per sanar la nostra relació individual amb els diners.

Diners i reconstructives

La percepció és el programa que vam aprendre entre els 0 i 6 anys per sobreviure. Inclou tot un seguit de sistemes de creences i idees sobre la realitat, i per tant també sobre què són els diners i com relacionar-nos amb ells. Quan vivim des d’aquesta percepció, repetim una vegada darrera d’ altra les mateixes experiències, ja que no som capaços de veure més enllà del que ja coneixem.

 

En el treball de reconstructives accedim a un altre nivell de consciència, de manera que podem connectar amb els nostres veritables problemes. Les reconstructives aixequen les màscares que construïm per sobreviure i exposen la realitat. Es tracta d’una intervenció quàntica que comença amb una dinàmica de grup i un treball corporal d’alta intensitat. El cos es fa servir com una eina primària per comprendre el camí d’aprenentatge. Es tracta un camp expandit de consciència que té el poder de desafiar la nostra percepció i resoldre els nostres conflictes.

El treball de reconstructives em dóna una comprensió profunda de la realitat, més enllà de les meves màscares i sistemes de creences. És intens, desafiant, simple, clar i efectiu.

El problema amb els diners és que no es tracta dels diners. Es tracta de tota la resta. Fem servir les històries que nosaltres mateixos vam inventar per ocultar la realitat. Tot el que no podem veure o acceptar es converteix en aquestes històries. Necessitem un lloc on puguem estar amb tot això per començar el viatge de reconèixer i acceptar. Aquest és l’espai que Eva proveeix al seu taller“. Testimoni d’una participant.

Imparteix: Eva Hernández
Professora de reconstructives i Directora de l’Escola de reconstructives a Espanya. Els seus antecedents són en economia i té un MBA, així com una llarga carrera empresarial. Va treballar durant més de deu anys en banca d’inversió, el que li va permetre veure de prop els patrons dels moviments dels mercats financers. Va començar amb entrenaments en lideratge, PNL i constel·lacions organitzacionals. Ara s’aplica el treball de les reconstructives per portar consciència als patrons relacionats amb els diners i les finances.

Dates:
Dissabte 16 i diumenge 17 de novembre

Horari:
Dissabte de 10 a 19h i diumenge de 10 a 14h

Inversió:
180 euros.

Polítiques de cancel·lació:
Es retornarà el 100% de l’import total fins a un mes abans de l’esdeveniment, 50% de la suma total, fins a una setmana abans de l’esdeveniment, 0% de la suma total, a partir de 7 dies abans de l’esdeveniment.

Contacte – Inscripció

8 + 11 =

Processing ...

Pagui a través d´ Stripe con absoluta seguretat y privacitat